Informatii despre hotel

Pickalbatros Aqua Park este unul dintre numeroasele hoteluri ale lantului Pickalbatros ce este situat in partea de sud a orasului Hurghada. Acesta este un complex de dimensiuni medii, bine echipat pentru familiile cu copii. Ofera un parc acvatic frumos, piscine incalzite si activitati sportive pentru toata lumea. Oaspetii folosesc frumoasa plaja cu nisip a hotelului invecinat Beach Albatros Resort, care este deservita in mod regulat de autobuzul de transfer al hotelului.

Distanta

plaja: 500 m aeroport: 10 km Hurghada, 210 km Marsa Alamcentru: 13 km

Descriere camere

Camera dubla, vedere la gradinaaer conditionattelefontelevizorminibar (1 sticla de apa pe zi)baie/toaleta (uscator de par)seifWi-Fi (gratuit)balcon sau terasaAlte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Camera dubla, vedere la piscinaCamera de familie, vedere la gradina: 2 camere separateCamera de familie, vedere la piscina

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptierestaurantul principal3 restaurante tematicemai multe baruribar de ziWi-Fi in intreaga cladire (gratuit)magazin cu suvenirurimai multe piscine (sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite)piscina incalzitapiscina pentru copiiclub pentru copii

Descrierea plajei

nisiposbar pe plajasezlonguri si umbrele gratuite

Activitati gratuite

programe de animatieaerobictenis de masasala de gimnasticateren de tenis (iluminat si echipament contra cost)volei

Activitati contra cost

masajesaunaaburiscufundarisporturi acvatice pe plaja

Mese

All InclusiveMic dejun, pranz si cina tip bufetMic dejun tarziu si cinaIn timpul zilei, o gustare usoara, cafea, ceai, produse de patiserie dulci, clatite, inghetataOptiunea de a folosi snack-bar-uri incl. bauturi la hotelurile partenere Pickalbatros Aqua Blu si Pickalbatros Beach Albatros ResortDiscoteca in hotelul Pickalbatros Aqua Blu (22:30-miezul noptii)Bauturi alcoolice si nealcoolice alese de productie locala (10.00 - 12.00)

Categoria oficiala

4 stele

Nota

Gama si calitatea serviciilor si activitatilor mentionate pot fi afectate de introducerea unor eventuale masuri de igiena sau antiepidemie in destinatia data. Viteza internetului este in functie de conditiile locale.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Baia Mare catre Albatros Beach Club Abo Soma, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate